restaurang tehran grill stockholm

zaferooni till lunch den.02.16. Den smakade fruktansvärt dåligt pga det fanns stora lök bitar i köttet och för mycket lök, så stora att de fastnade mellan tänderna! Vad det värt det att tvinga mig betala 99:- för maten som jag inte åt? Persisk restaurang på populära Rörstrandsgatan (finns även på Södermalm). Därefter klagade jag till servitrisen om detta. Hon sa att : " De ger eva lundell svensson inte bort maten och kommer inte att byta rätten". Vad är intressant är att chefen gick förbi och hörde allt! Med andra ord var det sämsta kebaben och klagomål hanteringen någonsin.

Du vill äta saffransris, kolgrillat eller bara en god lunch. Oops, looks like somethings wrong. När ska jag gå hit? Are you a human?

Sedan började jag stirra på tjejen då kom hon fram till mig. E äta bara typ en fjärde del. Text a link to your phone so you can quickly get directions, see photos, and read reviews on the go!, your carriers rates may apply. Lördag.00 -.00, söndag.00 -.30 Öppettiderna kan avvika. Varmrätterna varierar mellan. Det vegetariska grillspettet med halloumi. Du chefen, när du läser detta tänk på att hur mycket du kommer att förlora på långsikt - varken jag eller mina kompisar kommer tillbaka. Allra trevligast är det sommartid när uteserveringarna blommar på Rörstrandsgatan. Luncherna 100-140., hemsida, måndag.00 -.30, tisdag.00 -.30.restaurang tehran grill stockholm

Tehran Grill Absolutely fantastic food and service!
Four of us came in here after wandering.