frisörsalong känsla helsingborg

utreder attentatet i Tranås - den misstänkte har släppts efter förhör. Lördagen den 11 november visas hela verksamheten upp. Flera halkolyckor under tisdagsmorgonen Flera trafikolyckor ägde rum på tisdagsmorgonen då väglaget var mycket halt i tranåsområdet. Missa inte Tranås-Postens pappersupplaga denna vecka Dagens Tranås-Posten rekommenderas, ortstidningen innehåller som alltid lokala nyheter. Hon har fått ett bluffmejl från Cdon om att hon skall betala en faktura på 54 447 kronor. Här planeras att byggas en förskola och detaljplanen har just varit ute på samråd. Rattfylleri på riksväg 32 Natten till torsdag har polisen stoppat en motorcykel, med en förare och en passagerare i höjd med Marbäck på riksväg 32, Aneby kommun. Stöld av diesel En stöld av dieselolja har ägt rum på ett företag i centrala Tranås vid 02-tiden på onsdagsmorgonen.

frisörsalong känsla helsingborg

I höstas blev Naturum nedlagt av sin huvudman Stiftelsen Sommen. Ännu ingen gripen efter nattens bränder Polisen jobbar nu med en teknisk undersökning efter nattens bränder i Tranås. Kvarteret Borrarens framtid avgörs i fullmäktige Kommunstyrelsen beslutade att återuppta arbetet avseende detaljplan gällande Borraren 2 och del av Stoeryd 2:1 i Stoeryds industriområde. En man i 35-årsåldern och en kvinna db schenker uppsala i 25-årsåldern, kvinnan är bosatt i Tranås. Skadegörelsen har ägt rum på onsdagen eller torsdagen.

Varning utfärdas till fastighetsägare i Tranås. Detta med anledning av ett företag nu ringer runt och vill boka in hembesök för att göra. Sthlm tapas, kungsholmen med en fantastisk uteservering som besöks flitit av Kungsholmsbor under sommaren. Skridskoåkning är ett sätt att förflytta sig med hjälp av på fötterna fastsatta redskap som glider bra. Så reser du hit Till Mauritius kan du resa med reguljärflyg året runt på flexibla reslängder.