träna mma helsingborg

begränsningar och möjligheter. Han saknar en del av råheten och mörkret i rösten som originalfantomerna tidigare haft och känns lite för snäll.

Årets nyhet på Gröna Lund är House of Nightmares en skräckattraktion där besökarna måste passera genom det gamla övergivna huset där olika mardrömmar väntar. Jonathan Jag kanske inte fick ut allt att jag hoppats på i England men jag spelade i ett lag som alltid tillhört botten eller andra hälften och tittar man på de fyra åren är jag en av dem som har flest spelade matcher. Vilket märks framför allt när de spontant sätter ihop en koreografi till musiken och skrattar hjärtligt medan de gör det.

Åk sedan vidare vägen upp till tornet och se den magnifika utsikten och resterna av tornet med sina kanoner som fortfarande finns kvar. Bilder och text - Marlene Rindå Igår hade Musikalen Hedwig and the Angry Inch premiär på Göta Lejon i Stockholm. Ett besök här är ett måste för den äkta abba-fantasten! När Gunilla Backman och Sarah Dawn Finer tar den sista tonen av duetten I Know Him So Well reser sig håret i nacken och publiken jublar. Från Genua går kryssningen till Neapel i Italien, vidare till Kreta i Grekland och sedan söderut till Aqaba i Jordanien, Muskat i Oman och Khor Al Fakhan och Dubai i Förenade Arabemiraten. Han kunde inte ta emot kärleken som erbjöds honom. Nej, det har jag inte. Den andra är Hekto BBQ som är en New York-inspirerad barbeque food truck, utan hjul, belägen på Gröna Lunds ponton. BOX har premiär 24 september på Maximteatern i Stockholm och spelas tom 7 november Bild - pressmaterial, text - Marlene Rindå Det är på Göta Lejon många av våra mest älskade musikalstjärnor just nu befinner sig. I rollerna ser vi Hanna Lindblad, Rennie Mirro, Carl Dyall, Per Eggers, Katrin Sundblad och en massa andra härliga skådespelare, dansare och musiker.