umeå universitet campus karta

tid, föreläsningsrubrik. En mässa göteborgs Newcastles färja där ni får möjlighet att testa allt mellan himmel och (under) jord! Programmet för Hälsa på campus programmet förmedlar både vetenskap och inspiration. Konstnärligt campus, karta över Konstnärligt campus.

Klicka här för att öppna kartan som pdf. Karta över Campus Umeå. Karta över parkeringsplatser och gatuadresser vid Campus Umeå. I kartkomponentens egenskaper kan man centrera kartan på en viss plats ett campus, en byggnad, lokal eller ett objekt,.ex.

12:00-15:30 Unbreakble Kom förbi Dammen och testa ett av 2018 års hinder och var med och gär Unbreakable 2019 till det bästa racet hittills. Lycksele - Step In (mellan. Samling utanför Lindellhallen. Kom och lyssna - för en allmänt rikare allmänhälsa. Så månste göra det enkelt. På den här webbplatsen använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Karta över Campus, hitta på campus, hitta till oss. 12:00-15:30 Prova på orientering Gå, jogga eller spring och testa enkla orienteringsbanor på och kring campus med eller utan elektronisk tidtagning. Johanna är psykolog och Stina Nilsson fysioterapeut och ergonom. Fundera över på vilket sätt kan just Er institution/enhet kan bidra till ny kunskap, inspiration eller motivation kring fysisk aktivitet och hälsa för personal och studenter vid Umeå universitet och kontakta Tove Mårs. Enbart en viss typ av "platser.ex Affärer, matställen eller hörsalar (Type ID) Överkurs: Zoom-nivå, anges med siffra, vanligtvis 1418 (14 utzoomat/avlägset, 18 inzoomat/nära). Läs mer om kakor, hoppa direkt till innehållet 901 87 Umeå.