elda butiken uppsala

: Anmälan/info: anmalanosterhus(a)m. Vid järnvägsstationen, i de gamla lokstallarna, finns Falu järnvägsmuseum som drivs av föreningen Gefle-Dala Jernväg. Fakta om Faluns gymnasieskolor Arkiverad ämtat från the Wayback Machine. Vi har istället en arbetshelg och jobbar framförallt med den nya ladan samt staket och grindar. Vi har så långt det är möjligt vikingakläder på oss och håller husen öppna då det kan tänkas att det kommer besökare.

Skriv in ditt deltagande här: m/poll/nx8ab8rehdtfk3c8 Skicka också ett mejl till info samt Richard där du meddelar ditt deltagande. Lördag 17 juni kl 11-16: Vikingadag i Högbo bruk, Sandviken Ännu en vikingadag där föreningen drar ut och bygger läger, säljer varor, visar lekar och hantverk, berättar sagor och marknadsför sommaröppet! Har du högt i tak så funkar det med lite större modeller, medan det kan vara bra med mindre varianter i vissa rum. Fredag-söndag 1-3 juni: Leksands medeltidsmarknad, marknaden har bytt helg och har nya arrangörer, men vi deltar i vanlig ordning! 8 År 2001 upptogs staden, gruvan och bergsmansbygden till världsarv. Höstmånaderna fram till jul är kanske min bästa tid på året, både känslomässigt - för jag mår ofta väldigt bra då - och designmässigt.

FN, 9 vilket betyder att staden är värd att bevara då den anses vara en angelägenhet för hela mänskligheten. Så det är vad jag har för planer när det kommer till att bygga om här hemma. Lördag-söndag 2-3 september: Höstmarknad på Gunnes Gård Anmäl dig till kontoret om du är intresserad av att vara med!