örebro stadsbibliotek flytt

perfekt kulturhus Gör om den gamla telegrafstationen till en kultur- och fritidsgård för alla. Inbrott i fritidshus Mellan den 25 juni - 1 juli har tjuv eller tjuvar brutit sig in i ett fritidshus i Hakebo, Tranås kommun. Stöld av fotbollskläder Från ett torkrum i en privatbostad har någon stulit diverse kläder. Detta stod klart vid kommunstyrelsens arbetsutskott senaste sammanträde. För många gör fyrverkerier nyårsafton festligare och är ett sätt att fira in det nya året. Inbrott i lägenhet Någon har brutit sig in i en lägenhet på Köpmansgatan i Aneby. Det var strax före halvnio på torsdagsförmiddagen som räddningstjänsten larmades till en villabrand. Misshandel och olaga hot Vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen har en man misshandlat en kvinna genom att knuffa henne till golvet. Allians med fyra borgerliga partier sitter kvar med stöd av SD? Hällde grus i kylaren Natten till igår, onsdag, har någon hällt grus i kylaren på en traktor.örebro stadsbibliotek flytt

Västerås uttal är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås.
Här kan du göra efterforskningar om allt möjligt sjöfartsrelaterat.
Det finns många obesvarade efterlysningar.
Scrolla ner och se om du känner igen.

Pressbyrån universitetet örebro
Buss örebro stockholm billigt

Kyrkor, föreningar och olika organisationer hjälps åt att samla in pengar till Världens Barn. En nedriven kontaktledning ledde till totalstopp mellan Tranås och Nässjö. Viking och hennes redare Gunnar Eklund (och Slite-bolaget som inledde en vecka senare) gick ut med en tuff priskrigspolitik gentemot de s k samseglande rederierna (Svea, FÅA, Bore) som hade helt dominerat Ålands hav sedan sitt kartellartade samarbetsavtal från maj 1918. Nästa år tävlar landslaget i VM som äger rum i Holland. Innehåll, västerås Stadshus, stadens tidigaste malmö kyrkan namn var, westra Aros, Västra Aros, där. Anhållen för misshandel Vid middagstid på onsdagen greps en man, född 1962, i centrala Tranås. De är nu skäligen misstänkta för att ha utfört ett person. Stöld av snöpinnar Igår, torsdag, mellan klockan.30-10.00, har en person stulit reflexförsedda snöpinnar som står utmed Hättevägen. Hela Tranås utan ström - matar el från Eon under tiden felsökning pågår På måndagsmorgonen inträffade ett stort strömavbrott i Tranås.

Häst avled i trafikolycka vid.40-tiden på tisdagen inträffade en trafikolycka på länsväg 133 mellan Hyckle och Gripenbergs gård. Stöld på äldreboende Det har skett en stöld på ett äldreboende i centrala Tranås. Misshandel på Beckhemsvägen Natten till tisdag vid.45-tiden har bråk mellan flera personer ägt rum på Beckhemsvägen i Tranås, utanför en fastighet.