polisen vasteras

Bäckby, adress: Välljärnsgatan 492, Västerås (Bäckbyhuset) Öppettider: Onsdagar.00.00 (röda dagar stängt). Polisen i Västerås har infört ett bokningssystem för dig som ska ansöka om pass eller nationellt id-kort. Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Drop in för provisoriska pass och avhämtning. De få svenska kvinnor som bor kvar i området och klär sig svenskt blir kallade för svennehora och om en sådan arbetar som kassörska anser de rättrogna muslimska aktivisterna att man har rätt att ta varor utan att betala eftersom man enligt islam inte får. Samtidigt menar han att det är extremt svårt att få insyn eftersom det handlar om slutna grupper och att sammanhang som fredagsbönen i moskéer används som front för att dölja de radikala verksamheterna. Något bygglov har dock ännu inte beviljats. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies. Flera misstänkta gärningsmän, polisen var under kvällen och natten på plats i Skiljebo med en stor insats, bland annat hundpatruller.

Polisen vasteras
polisen vasteras

Han bekräftar att alla situationen beträffande muslimsk radikalisering i bland annat Pettersberg är precis så illa som rapporten beskriver det. Lindström är kritisk till hur svenska politiker och myndigheter daltat med de radikala åsiktsströmningarna. Polisen i Västerås är oroad över utvecklingen och den brottslighet som de radikala grupperingarna ägnar sig åt för att förmå alla boende att följa islams lagar och regler. Islamismen är väsentligt mer utbredd och utgör ett avsevärt större hot, förklarar Lindström. Med näbbar och klor mot vädret malmö just nu moskébygge. Polisen uppmanar alla som gjort observationer att höra av sig. Följ Polisen för att ta del av händelser i länet. Polisen larmades vid 22-tiden på tisdagen till stadsdelen Skiljebo i östra. Lindström menar också att högerextrema grupper som Nordiska Motståndsrörelsen, NMR, får omotiverat stor uppmärksamhet i media, i förhållande till hur få personer de rör sig om och den låga risk de representerar. Tiodubbling på ett decennium, enligt rapporten har de våldsbejakande muslimska miljöerna i Sverige tiodubblats på mindre än ett decennium. Västerås, efter att flera personer ringt in om en misstänkt skottlossning. Detta eftersom de också får stora summor pengar från utlandet, bland annat muslimska diktaturer som Saudiarabien, Qatar och Iran.

Sverigedemokraternas mångåriga och ihärdiga varnande för denna allvarliga utveckling med eskalerande islamisering som en del av invandringsproblematiken har börjat tränga in i det allmänna medvetandet. Moské centrum för salafistisk rörelse, den lokala moskén har också förvandlats till ett centrum för fundamentalistisk salafism och besöks regelbundet av tillresta imamer, som Fekri Hamad, som predikar en hårdfört bokstavstrogen tolkning av islam. Enligt Lindström handlar det om rent militanta grupper, familjer och klaner. Därefter är det vänsterextremismen fokus borde ligga på, slår han fast. Efterlyser information, polisen vill inte uppge några detaljer om de skottskadade männen. Det är alltid väldigt intressant för oss att komma i kontakt med personer som kan ha information.