örebro personliga

till kalaspaket. En så kallad genomförandeplan upprättas som sedan följs upp minst en gång per. Som e-butik och som fysisk butik i Haga centrum, Örebro. Lämna en synpunkt eller ett klagomål. Din personliga assistent kan få stöd och arbetsledning från en enhetschef på kommunen. Intervjuer kommer ske löpande, skicka din ansökan redan idag! Högre omkostnader ska i förväg kommuniceras med enhetschef på kommunen.örebro personliga

Vi söker personliga assistenter till två små barn med stora vårdbehov, så vårdutbildning eller erfarenhet inom vård är meriterande, men inget krav.
Du hjälper kunden med all personlig omvårdnad i och utanför hemmet.
Örebro kommun är arbetsgivare för personalen som utför din assistans.
Din personliga assistent kan få stöd och arbetsledning från en enhetschef på kommunen.

Du är lyhörd, punktlig, flexibel, handlingskraftig och har ett genuint intresse för ditt arbete. Enligt lag är personalen också skyldig att anmäla allvarliga missförhållanden som rör en person som får insats enligt LSS, så kallad Lex Sarah. Som arbetsgivare värnar vi om assistenternas psykiska, fysiska och psykosociala arbetsmiljö, att arbetstidsregler ska följas är ett exempel. Deltid/Extra: Beroende på tillgänglighet hos sökande Assistent. Om behov finns, ersätts assistenten med en vikarie vid dessa tillfällen. Mina personliga assitenter ser jag helst uppfylla enligt nedan: Krav: - Tålamod. För att din assistans ska kunna utföras som du önskar behöver nya personliga assistanser en bra introduktion och inskolning på plats hos dig. Dessa egenskaper önskar jag även hos mina nya assistenter! Planering och genomförande av din assistans. Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL).