flygbuss stockholm västerås flygplats

trevligt, pålitligt, trafiksäkert, miljövänligt och snällt mot plånboken! Du är självklart välkommen att ta med ett eget babyskydd/barnstol för spädbarn. Västerås Bussterminal - Västerås Flygplats, du tar linje 3 (den rosa linjen) till flygplatsen. Din resväska ska tåla normal hantering av bagage vid bussresa. I nuläget trafikeras flygplatsen av ett komersiellt flygbolag och vi ser gärna förfrågningar från intresserade bolag att etablera trafik på Stockholm-Västerås flygplats. I övriga ärenden hänvisar Flygbussarna Airport Coaches till resenärens eget försäkringsbolag. Korta fakta, stockholm - Västerås Flygplats ägs till 100 procent av Västerås stad.

Det är viktigt att noga kontrollera vid avstigning att rätt bagage medtas. Du kan alltid fråga värd eller förare på plats om vad som gäller för den specifika avgången. Flygbussarnas personal kan inte bistå med lyft av personer men hjälper gärna till att packa en rullstol tillsammans med bagaget. Bagagets placering under resan, av säkerhetsskäl får inget bagage placeras i bussens mittgång eller vid några utgångar. Den är opersonlig och kan användas i valfri riktning på vald linje. Det är tillåtet att ta med sällskapsdjur utan extra kostnad. Nätverket heter Flygbussarna free wifi följt av bussens nummer. Har biljettens giltighetstid passerat då den inkommer till Kundtjänst kan den ej återlösas. Stockholm: Hållplats S:t Eriksplan flyttad.g.a. Det är OK, lyssna, från Västerås Bussterminal vid centralstationen kan du både åka till Arlanda och Stockholm-Västerås Flygplats. Tur- och retur biljett gäller för en person. Djur måste vara kopplade eller vistas i bur.

Alla våra bussar är utrustade med trepunktsbälten att spänna fast babyskyddet med. Vi erbjuder buss mellan Arlanda flygplats och Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga upp till 18 gånger dagligen. Flygbussarna ska informera på samt via realtidsskyltar vid vissa hållplatser och i bussarna.