trafikolycka norrköping nyköping

Räddningstjänsten billig ekologisk mat stockholm arbetade flera timmar innan man till slut fick loss den lastbilschaufför som klämdes fast i samband med olyckan. Föraren fördes med ambulans till sjukhus.

Cyklisten hade förts till sjukhus med ambulans, vaken och talbar men med smärta i nacke och rygg. 13.18 Polis på plats. 14.29 Cyklisten är en kvinna i 40-årsåldern. Flera personer var inblandade, men ingen ska ha fått några allvarligare skador.

STÖrningar OCH samhÄllsinformation, gävle: Kraftig brand på Sörby Urfjäll. En man drabbades av livshotande skador och en kvinna skadades lindrigt i samband med olyckan på E4 vid Stavsjö utanför Norrköping strax före midnatt. Bilen kördes av en kvinna i 50-årsåldern. Zenaida Hadzimahovic, räddningstjänsten, polisen och ambulans ryckte ut till olycksplatsen. 1 av 3, foto: Pontus Stenberg, nyheter 03:05. Mannen, som är i 55-årsåldern, opererades akut under fredagsmorgonen, uppger sjukhuset. Olyckan inträffade på en viadukt och som jag förstår det har lastbilen åtminstone delvis hängt över viadukten. Först efter flera timmar fick man loss mannen. En kvinna som åkte i bilen skadades och klämdes fast så illa att hon fick klippas bort.

trafikolycka norrköping nyköping

Ica maxi norrköping tårtor
Www.platinumcars norrköping