konsert malmö 6 oktober

och har Beatles som specialitet! LÄS MER, calypso är en lysande fusion av karibisk puls, afrobeat, hip hop och rnb. LÄS MER, ozzy is back! LÄS MER Det blir triss i punk när RMP Musik ställer till med stödkonsert för Stadsmissionen i Skåne! Vilket hus tillhör du? Centern och Liberalerna avgör, men förslaget respekterar demokratin, skriver Arbetets politiska redaktör. Den omåttligt populära 45klubben Freak Out tillbaka på Babel! Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar., brasskvintett bygga stenmur kurs ledsagar italienskt besök. Vi får följa Francis Falcetos upptäcktsresa och djupdykning i en nästan bortglömde värld och genre. Med En Fröjdefull Jullunch vill vi ge dig energi och ro mitt i all julstress.

Lokaltidningen Östgötatidningen: Gratistidning med lokala och regionala nyheter, sport och kultur från title. Nyårsfest med maskerad som avslutar Bob Hund-året på Malmö Live Konserthus. Sången Natt blir dag -Till John med text skriven av Sofia Rönnegård och musik av Sofia Sandén finns utgiven som körarrangemang på Gehrmans musikförlag. Fotografen Åke Ericson vinner fina internationella priser för sin bok Non Grata och här läser du en fin artikel om honom.

konsert malmö 6 oktober

LÄS MER, fredagsklubben malin lund visby bjuder på hiphop, R B, tropical, moombathon och classics av bästa sort. Influenser från Nirvana och PJ Harvey till Placebo och posthardcore som Fugazi. Nu släpper de sitt tredje album Vilka Dom? LÄS MER 00-talet är nu långt borta. Huvudpersonerna är, liksom regissören T Cooper, uppvuxna kvinnor, men lever nu som män, och filmen låter oss följa med de olika personernas resa mot att ta de första stegen in på scenen på Trans FitCon i Atlanta, den enda bodybuilding-tävlingen för transpersoner. Eller mer precist: en scenshow där Malmös mest swipe-erfarna människor berättar om daterna där det absolut inte sa klick, men som de aldrig någonsin kommer att glömma.