blodomloppet stockholm 2018 resultat

och Blodcentralen Halmstad, ser fram mot en kväll med uppemot 1 200 deltagare. Torsdag 13 september är det dags för 2018 års upplaga av Blodomloppet i Visby! Det här evenemanget uppdateras löpande, men håll gärna koll på där du hittar mer information och kontaktuppgifter. Hittar ni fel i resultatlistan kontaktar. Det totala antalet deltagare landade i år på 106 184. Arrangörerna, VIF Gute Friidrott och Blodcentralen i Visby, ser fram mot en eftermiddag med motion, hälsa och blodgivning i fokus. Torsdag 13 september är det dags för den trettonde upplagan av Blodomloppet i Visby.blodomloppet stockholm 2018 resultat

Blodomloppet är en serie motionslopp (5 och 10 km) som genomförs på 17 orter runt om i landet. Målet är att uppmärksamma vikten av blodgivning och få fler att ge blod. Här hittar du länkar till 2018 års resultat.

Onsdag 6 september är det dags för den andra upplagan av Blodomloppet i Halmstad. Arrangörerna, IF Göta och blodcentralerna i Värmland, ser fram mot en kväll med uppemot 2 000 deltagare. Vid problem på denna sida, använd extern länk: Resultat Örebro 2018, tidigare år, för tidigare års resultat, klicka här: Tidigare år, lokala partners. Anmälan öppnar i början av januari.

Coop veckans erbjudande stockholm
Kommunalval uppsala resultat

Antalet nya blodgivare som anmälde sitt intresse i direkt anslutning till evenemangsområdena uppgick till. Målet är att uppmärksamma vikten av blodgivning och få fler att ge blod. Välj din närmaste ort, promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med dina arbetskamrater och vänner och avsluta med en skön picknick efter loppet. Blodomloppet är en serie motionslopp (5 och 10 km) som genomförs på 17 orter runt om i landet. Här hittar du datum för de 17 orter som Blodomloppet arrangeras på 2019. Funderar göteborg resa du på att bli blodgivare? Grundare, huvudsponsorer nationell_sponsor leverantor. Här nedan presenteras resultatlistan så snart som möjligt efter loppets genomförande. Torsdag 30 augusti är det dags för den tredje upplagan av Blodomloppet i Karlstad.

Blodomloppet Sverige, Tel:, E-post: Mediabank. Här presenteras resultatlistan så snart som möjligt efter loppets genomförande. Hittar ni fel i resultatlistan kontaktar ni resultat @. Vid problem nedan, använd extern länk: Resultat 2018. Villkor vid anmälan till Blodomloppet. Här nedan presenteras resultatlistan så snart som möjligt efter loppets genomförande.