märsta uppsala sl

om i båda riktningar. Vi rustar järnvägen hela tiden för att det här inte ska hända, säger Beisi Sundin. Efter ett drygt sex timmars stopp kunde Trafikverket ge klartecken och tågen sakta börja släppas fram. August, 22: Började vibrera. Vid 18:30-tiden började stillastående tåg att evakueras för att fortsätta resan med ersättningsbuss. Ebba thornÉUS, georgina harris 17:49. Foto: LÄsarbild, resenärer lämnar det stillastående tåget.

Destination: Sigtuna/Märsta SL, tel: 46 (0). Buss 580 från Märsta station går till östra Steninge (2 km från slottet). Dagens tre rubriker 16 maj 00:29. Nu har vi stått här i två timmar, stilla. Två tåg fick evakueras och ett tåg fick med hjälp av ett lok dras till Uppsala. Det är begränsad framkomlighet, säger Beise Sundin vid Trafikverkets pressjour.

Resenärerna ombord på bra restauranger linköping de tåg som inte stod i närheten av en plattform fick först inte lämna tågen. Får inte lämna tågen, trafikverket bedömer läget som allvarligt och inga tåg får rulla. Det är en säkerhetsåtgärd, säger Bengt Ohlsson. Exakt hur många som drabbats av stoppet kan Trafikverket inte säga i nuläget. Han var på väg från Uppsala till Stockholm när vagnen plötsligt började skaka till och det blev strömavbrott. Det har nog också funnits en psykologisk effekt av att se tåg köra förbi, säger Johan Nordenblank på trafikförvaltningen till P4 Stockholm. Det finns kablar i marken som kan brinna av och det är inte tillräckligt säkert att släppa på trafiken, säger Bengt Ohlsson. Det började vibrera ganska mycket och så kände man hur vi åkte fram av farten och inte av motorn, säger August Wadell Leimdörfer, 22, ombord på ett stillastående tåg. Det innebär att det blir en förlängd restid med fem minuter för resenärer mellan Märsta station och Stockholms City. Pendeltågen med så kallade skip stop försvinner.

Telefon: 46 (0), hemsida: Flygbussar, bussar går kontinuerligt mellan Stockholm Arlanda Airport och Sigtuna stad, Märsta, Uppsala och Stockholm. SL, sL-bussarna 570 och 575 går mellan Märsta och Sigtuna stad och passar med pendeltågen till och från Stockholm. Vi beklagar ju verkligen att det här händer.

Stripeline uppsala, Stadsplanering uppsala, Dragon palace uppsala middag,