byggnadsställning göteborgs posten

skadades. Det är en fruktansvärd olycka. Efter att genomsökandet är helt klart kommer räddningstjänsten rensa upp och göra en kontroll för att förhindra fortsatt ras från fasaden. Sammanlagt 10 000 m2 ställning. Byggnadsställningen sträckte sig 6 våningar hög och 30 meter lång hela körbanan nedanför är nu blockerad av den rasade ställningen. De som ska rensa upp kommer ha en hel del att göra, rapporterar han från Engelbrektsgatan, som nu är helt avspärrad. Hur ser du på ert ansvar då den här faller mitt i centrala stan? Flera ambulanser skickades ut till platsen men de kunde lyckligt nog vända. Ställningen är fem, sex våningar hög.byggnadsställning göteborgs posten

Räddningstjänst och polis var på plats och sökte efter en orsak till raset.
Spårvagnstrafiken har fått läggas om efter att en byggnadsställning rasat utanför Röhsska museet vid Valand.
En sex våningar hög byggnadsställning i korsningen Kungsportsavenyn och Engelbrektsgatan i centrala Göteborg rasade under tisdagseftermiddagen enligt tidningen Göteborgs-Posten ska raset ha skett vid 13:30.

Det stod folk och ropade in för att höra om någon låg under massorna, säger hon. Sedan lugnade det sig, blev nästan som ett vakuum i luften, säger hon. Utan den kringlade och krokade ner sig, säger Isak Sjöström. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies. Läs mer, inklusive om tillgängliga kontrollfunktioner: Cookiespolicy.

Man märkte direkt adrenalinpåslaget hos alla. Den hann lägga sig lite och det föll inte pladask. Emilia Höijer säger att det är mycket människor som samlats  och står och tittar på olycksplatsen. Rahim Özcelik som jobbat på en av Göteborgs större ställningsfirmor sedan 2007 som bla. Det ser ut som ett bombnedslag, säger ett vittne. Erik Dahlström och Isak Sjöström såg hela raset. Vi är på plats med ett fyrtiotal brandmän inklusive ledningsenheter".

Kontakta trafikkontoret göteborgs stad, Projektledarutbildning göteborgs universitet,