mjuk äppelkaka med havregryn

28 cm diameter - men du kan också ta en mindre form ex 25 cm och minska receptet något till fyra portioner. Rödvinssås recept Elisabeth Johansson 30 min 3/5.

Mjuk äppelkaka med havregryn
mjuk äppelkaka med havregryn

Diablo 2 median xl barbar guide, J med internet forskning,

Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Pias godaste och enklaste äppelkaka Mitt Kök 4/5 Äpplig havregrynsgröt med smak som äppelkaka Roseabakfantasi 10 min 3/5. Strö på pärlsocker och grädda i 40 minuter. Vegan äppelpaj kan du laga med mjölkfritt margarin istället för smör samt servera med ex Oatly vaniljsås helsingborgs simsällskap simskola eller sojaglass. Dessutom är receptet enkelt och äppelkakan går snabbt att baka. Viltgräddsås recept Elisabeth Johansson 25 min 3/5. Strömming enkelt recept Mitt Kök 30 min 4/5. Blanda socker och kanel i en stor plastpåse. Du kanske även gillar Äppelkaka med marängtäcke Mitt Kök 4/5. Häll i kaksmeten och tryck ner äppelklyftorna jämnt fördelat i smeten. Foto: Åsa Dahlgren.34.3(24 lättbakad äppelkaka som du rör ihop och gräddar i långpannan. Blanda med socker, kanel och vaniljsocker och lägg ovanpå smeten.