tåg till stockholm, Göteborg

Göteborg till Stockholm. Reseguider till Sverige / Av redaktionen, stockholm är Sveriges huvudstad, och även största stad. Än fler linjer går från den intilliggande Brunnsparken, där en stor del av alla Göteborgs spårvagns- och busslinjer sammanstrålar. Buss- och spårvagnstrafiken i Göteborg körs av Västtrafik. Alla SJ och MTR Express biljetter kan köpas direkt med. Här möts alla stadens tunnelbanelinjer och du kan därför ta dig vidare i alla riktningar. Särskilda önskemål på tågresan från Göteborg till Stockholm När du bokar din biljett för tåg mellan Göteborg och Stockholm väljer du om du vill resa i 1 klass eller i 2 klass och om du vill ha en ombokningsbar biljett eller inte. Under dessa tider går det i stället nattbuss till centralstationen. SJ har valt att profilera sig, bland annat, genom att hålla hög standard på sin mat ombord.

Nöjesparken Gröna Lund på Djurgården är helt klart värt ett besök. Våra resebokare har tillsammans mer än ett halvt sekels erfarenhet från branschen och gör allt de kan för att din resa ska bli så bra som möjligt. Järnvägsstationen är sammanbyggd med Nils Ericson terminalen, som är Göteborgs busscentral. Dock avgår hela 14 tåg från Göteborg på lördagar. Du åker direkt från centrala Göteborg och ankommer till centrala Stockholm. Stationen ligger inom gångavstånd till en stor del av centrala Göteborg, inklusive Gamla och Nya Ullevi, köpcentret Nordstan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. SJ har numera fått konkurrans av uppstickaren. I stationsbyggnaden finns ett 60-tal butiker, caféer och restauranger, samt toaletter och förvaringsboxar. Tidigaste avgången på vardagar går klockan 6:36 och den senaste klockan 19:36. TermPart terTerm, till foreTerm station. Flest tågavgångar har, sJ, vars tidigaste tåg går från Stockholms centralstation klockan 6:06 på vardagar, 7:25 på lördagar och 8:25 på söndagar.

Swebus och Nettbuss Express. Att investera i ett Stockholmskort kan vara en smart idé. Finns det rabatter på tågresor från Göteborg till Stockholm?