ja bor här

gammal kamrat till mig i Piteå, heter Ola. Numera har Pung-Märta bytt både för- och efternamn, och vem kan klandra henne? Anonym På kan man se att det finns en person som heter Ih Mål Jadu, redo för en busringning med det namnet /Zallemannen Min granne från Estland och hade ibland problem med att boka rum på hotell åt sig och sin fru. Vilken kampanj tycker du har varit roligast hittills och varför? Jepp Min numera pensionerade mor-moster jobbade en tid på en städfirma. Kommentar från en som borde veta: "Hans Olle Knast är min farbror.

Ja bor här
ja bor här

Han har bara bestämt sig och ingenting annat har någonsin funnits i hans verklighet. Och det är svårt att inte ha det roligt med dessa! Och som om att det inte var nog så la jag mig på magen och kände för första gången riktig aktivitet från magen. Skålade och njöt av stunden. Och så grät jag och skickade bild till Victor. Dessutom är det så himla roligt att vi har blivit ett fint gäng av tjejer som hänger. Fint att ha så fina vänner som unnar en all framgång i världen. Gotlandsparet är kungarna av köttföretag, anna och Christer Melander från Gerum på Gotland har utsetts som Årets Nötköttsföretag 2018.