italienskt café helsingborg

LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Öppettider, måndag till Lördag från.00. TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. Varmt välkommen in för lunch, catering, eller en trevlig måltid på vår italienska restaurang mitt i centrala Helsingborg! Välkommen till Restaurang Olsons Skafferi, med hjärtat i det italienska köket kompromissar vi aldrig med råvarornas kvalité eller den kärlek våra kockar lägger ner vid tillagningen.

Våra rätter som antipasto, pasta, risotto, Italien inspirerade kött- och fiskrätter och tiramisu är bara en del av vårt stora utbud. Välkommen till restaurang Olsons Skafferi för att testa en annorlunda meny med influenser från Italien och få en härlig matupplevelse. Närproducerat, vi jobbar med lokala gårdar som levererar grönsaker, ost och kött. 2018 TripAdvisor LLC All rights reserved. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser.

Italienskt café helsingborg
italienskt café helsingborg

Coop jönköpingsgatan helsingborg öppettider
Olympia helsingborg platser
Nsr helsingborg köpa jord

Ett av våra mål är att transporterna för råvaror till restaurangen ska vara så korta som möjligt. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Sedan 1986, restaurang Olsons skafferi öppnade först som en butik som framförallt inriktade sig på italienska specialiteter och då i synnerhet färsk pasta. Med hjärtat i det Italienska köket. Upplev livet p teatern under h stlovet. Helsingborg, du som r mellan 13-15 r har under h stlovsveckan m jlighet att f lja med bakom scenen. Det har alltid varit min dr m att f ppna ett italienskt konditori och kaf. Men vi lskar Sk ne och.