sivia trafikskolan uppsala

promenad från buss stationen och 2 min från tågstationen i Uppsala. Vi strävar efter att vara Uppsalas bästa trafikskola. Intensivutbildning 14 800 kr, skicka intresseanmälan! Den största och kanske mest användbara anledningen är kanske jobb. Paket 3 6300 kr, ett prisvärt paket för den som övningskör privat men vill få hjälp med några körlektioner och GÅR: Skicka intresseanmälan! Ta körkortet snabbare och enklare med en intensivkurs! 2-3 körlektioner per löprunda stadsparken lund dag, fyra dagar per vecka i två veckor. KÄNN friheten MED ETT KÖrkort. Vad är viktigast för dig i din utbildning? Det finns många anledningar till att ta ett körkort.

sivia trafikskolan uppsala

Körkortboken 400;-, körkortsbok engelska 550;-, cd-skiva 250;-, distanstest 250:-, riskettan utbildning 700;- /deltagare (inkl fika och material). Vi har även automatväxlad bil. Välkommen att kontakta oss för elgiganten backaplan adress mer information! Tio lektioner är ett bra stöd för att underlätta övningskörningen för de som huvudsakligen planerar att övningsköra GÅR: Skicka intresseanmälan! Teorin kan du välja att studera på Svenska, Engelska, Arabiska, Kurdiska- sorani, Turkiska, Persiska eller Spanska. Paket 2 5800 kr, tio körlektioner och teoriutbildning. Alla intensivkurser hålls i våra lokaler i centrala Uppsala. Vi börjar alltid med en utbildningskontroll för att kunna utvärdera dina föGÅR: Skicka intresseanmälan! Våra utbildningspaket och intensivkurser är gjorda för att vara ett enkelt och ekonomiskt alternativ för att ta körkortet. Vi erbjuder körlektioner på Svenska, Engelska och Arabiska. 200 swing, huvudmeny, du är här: Hem, priser Övningskörning (Körkort B )En körlektion (40 min) 490;-, en dubbel körlektion (80 min) 970;-, paket pris (10 körlektioner) 4800;-, teorikurs (Körkort B) Teoriutbildning inklusive material 1500. Paket 1 5300 kr, ett bra paket för privatisten som läser all teori själv.

Trafikskolan ligger i centrala Uppsala och vårt mål är att ge dig en god trafikutbildning i en pedagogisk och positiv miljö.
Sivia Trafikskola Ett körkort underlättar många saker som att.ex.
Vi på Sivia Trafikskola i Uppsala hjälper dig med ditt körkort.
Välkommen till Uppsalas största trafikskola, med sju manuella bilar och en automatbil.
Sivia Trafikskola in Uppsala mit Beiträgen von Menschen wie du und ich.

Rififi uppsala meny, Uppsala kommun hyra cykel,