uppsala kiropraktor

Jag erbjuder säker och effektiv behandling av besvär i nacke eller rygg, exempelvis: Nackspärr, ryggskott / lumbago, stelhet och smärtai rygg eller nacke. Ansvarsförsäkrad och medlem hos. Massagebehandlingarna innehåller förutom massage även stretching, töjning och triggerpunktsbehandling allt efter behov och önskemål. Copyright Kiropraktorkliniken 2008, du är besökare nr hit Counter sedan, mETA Tag Help. Patienten söker för allt från ischias och ryggont till nackspärr bar fisk på svenska och huvudvärk samt besvär med axel, höft, knä och fot. Muskelsmärta eller muskelstelhet, massage, jag erbjuder företagsmassage, idrottsmassage samt klassisk svensk massage. Välkommen att boka in ett besök!

David Gutå, legitimerad kiropraktor, uppsala, hjälper dig med din rygghälsa. En kiropraktor är specialiserad på att behandla besvär i rörelseapparaten och effekterna av dess funktionsstörningar på nervsystem och muskler. Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag för massage. Mitt namn är Daniel Ljung.

Tvättmaskin uppsalahem
Jurist uppsala antagning
Hundfrämjandet uppsala

Minskad rörlighet i lederna påverkar kroppens muskler och texas Grill brisket rub nervsystemet och orsakar smärta. Jag är legitimerad kiropraktor, massageterapeut och kostvetare. Arbete, stress och livsstil inverkar på vår kroppshållning vilket ofta leder till stelhet och muskelspänningar. Kiropraktor, kiropraktor Uppsala vårdavtal, k iropraktorkliniken. Jag vill tacka Sven-Erik för att han kunde korrigera min rygg så att jag kunde återuppta min karatet. 5 års akademisk utbildning i England har gett mig en masterexamen i kiropraktik. Kiropraktisk behandling syftar till att med hjälp av ett precist snabbt tryck med händerna återskapa normal rörlighet i lederna. Vi har korta väntetider för undersökning och behandling. Du kan även få behandling vid vissa typer av huvudvärk eller domningar och utstrålande smärta i arm eller ben. Hos oss kan du få hjälp om.ex. Idrottsskador, ischias, smärta i höft eller bäckenleder, smärta i armbåge, knä eller axel. Skelett, leder, muskler och nervsystem.

Kiropraktisk behandling Uppsala Kiropraktoruppsala kiropraktor

Peugeot uppsala bilgalleri, Läkarhuset uppsala lab, Nya stadsdelar i uppsala,