mysigt café i stockholm

av lummig grönska i Ulriksdal och Ekoparken är Brunnsvikens Trädgård Café perfekt för dig och din fyrbenta vän. Detta tidsenliga koncept i Hornstull huserar restaurang, bar och barberare. Café Foam har vunnit pris för sin rosavita minimalistiska inredning. Cafét är uppdelat i två delar, varav en där hundar välkomnas med generöst utrymme så att de kan känna jag bor på adressen karta sig bekväma. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Restaurang Stockholms hetaste restauranger just nu ttklubb Guiden till Stockholms bästa nattklubbar Restaurang Bästa restaurangerna på Södermalm Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Bar Guiden till Stockholms bästa cocktailbarer Tatueringsstudio Guiden till Stockholms bästa tatueringsstudios Restaurang Fira nyår i Stockholm 31 december Café Här hittar. Därför är det självklart att vovvar ska få äta med husse och matte när de är på besök på slottet - här finns det en specialkomponerad hundmeny. Kindstugatan 1, Gamla stan.

Mysigt café i gamla stan - Picture of Artmysigt café i stockholm

TripAdvisor LLC is not responsible for content on external web sites. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Bondegatan 50, Södermalm På Elverket, som är Dramatens egen teaterfilial, gäller samma regler för hundar som för människor - det vill säga om de sköter sig så är de välkomna.

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Karlaplan 13, Östermalm, mellqvist är många kaffefantasters go-to-ställe. Alla våra hundguider: Karta, hundcafé. Translated by Google, huset ligger på ön Blidö. Swedenborgsgatan 7, Södermalm, skroten. Här samsas stammisar med fyrbenta vänner och dricker relativt billig öl, vin eller cider. För att du och din fyrbenta vän ska hitta rätt har vi skapat denna guide till hundvänliga caféer och restauranger i Stockholm. Kom gärna med tips till om du vet något riktigt bra hundvänligt café eller restaurang i Stockholm som vi har missat. Karlavägen 75, Östermalm, på Kahls i Fältöversten hittar du inte bara kaffe, te och godsaker för människor - butiken bjuder både på hundgodis och vattenskålar för fyrbenta vänner, och på cafémenyn finns glasmaskin recept yoghurt dessutom lite hundmat.

Hornstulls Bodega är den första vinbaren i kvarteret och bjuder på riktigt grymma viner och skön stämning. I den mysiga lokalen är även fyrbenta vänner varmt välkomna. Matsedeln består av husmanskost och redigt kött med tillbehör. I den mysiga men ändå eleganta baren är hundar välkomma, likaså intill fönsterbordet vid entrén.