malmö 3d ögonbryn

orter Stockholm 1950 kr (pris/person). Hon erbjöd alla mina kompisar som ringer och bokar tid, 10 rabatt. Jo för att jag har fått glesa bryn med åren, kala fläckar och en ojämn form. Lyckligt ansikte endast med naturliga ögonbryn! Eller titta förbi på, salong Valencia och be om, adelina Gashi, en 3D ögonbrynstatuerare med över 3 års erfarenhet och hundratals kunder hittills, för en snabb pratstund om behandlingen. Det tar ca en timme, och när behandlingen är klar får du all information som behövs för att sköta och vårda dina bryn efteråt. Sen tog hon fram en microskarpell och skar tunna, tunna, tunna sträck ca 35-40 på varje öga) fyllde dem med färg.

Tips: Jag ska tipsa syrran om att ha hörlurar och lyssna på lite musik då ljudet är lite äckligt (det knastrar). Tiden ingår 10-15 min konsultation innan behandling om formen och färgen. När vi ser något vi gillar så kan vi inte vänta. Mina egna ögonbryn är ganska tunna och ostbågeliknande hehe. Färgen håller i drygt 2 år, sen kan man fylla i och finjustera. Jag fick sitta upp, blund, ligga.

Så kan hon fylla i det. Jo det var helt klart VÄRT den lite obehagliga känslan tidigare! SJÄlvklart så chalmersgatan 27 göteborg kommer det ju inte bli så här mörkt. Inte jättefarligt, men jag skulle ljuga om jag sa att det var smärtfritt. Upplevelsen, orter, omdömen, microblading är en populär teknik som får dina ögonbryn att nå maximal potential och se naturligt vackrare. Kontakt, juridisk information, läs kr (pris/person delbetala från 104 kr/mån 3 års giltighetstid. Följande personer får inte genomföra behandlingen: gravida, kvinnor som ammar, personer med epilepsi och om man har keloidärr. Jag fick komma in ett behandlingsrum och susan som skulle göra detta konstnärliga mästerverk på mig (hehe). Inte behöva fylla i något eller fixa inför tv-inspelningar eller tidning/foto jobb. Men den här tekniken verkade ju vara för bra för att vara sann.