campus norrköping bibliotek mina lån

industrial precinct alongside the Motala River. Du kan logga in med personnummer eller numret på ditt bibliotekskort tillsammans med pin-kod. Öppet och kontakt, låneinformation, mina sidor. Låna om uppe till höger. Logga in, mina lån, logga in genom att klicka på hänglåset. Du gör bara ett nytt lån. För omlån av fjärrlån kontakta biblioteket. Old buildings have been filled with new contents, and the waterway adds a special atmosphere to the area. E-böcker och e-ljudböcker går inte att låna.

Mina lån - Götabibliotekencampus norrköping bibliotek mina lån

Klicka på, låna om till höger om varje lån. Vissa korttidslån, som till exempel film, går inte att låna. Att låna om, logga. Om du vill låna om flera exemplar kan du markera varje titel till vänster och sedan klicka. Med ett användarkonto kan du logga in och komma åt alla tjänster på Minabibliotek. Logga in, mina sidor, utökade tjänster, mina e-lån Mina e-lån.

Campus, norrköpings bibliotek : Om biblioteket: Biblioteket: Linköpingscampus norrköping bibliotek mina lån