pauliskolan helsingborg

synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Lärare förskoleklass 3-4, mia Håkansson, lärare 5-6, mia Håkansson, klassföreståndare. Idag såg vi musikalen East side story! Nu ska 10 av dessa väljas ut för att vara med i själva tv-programmet. Lite smygtitt, fler bilder kommer! Mitt namn är Jens Wallin och jag är ny ansvarig för fritids och lärare i matte, kristendom och idrott. Ditt omdöme kommer inte att publiceras på Facebook eller Google.

Pauliskolan den lilla skolan med det stora hj rtat
Pauliskolan - Middle School - Helsingborg
Pauliskolan, Helsingborg
Pauliskolan i Retorikmatchen 2018 - Skolkollen

Pauliskolan.är en friskola med F-9, fritidshem och förskola. Två dagar i Stockholm har resulterat i massa nya kompisar, kändishäng och MÅNGA goda skratt! Vinnare i år blev Jennifer i klass 8-9 som Smurf och Noran i klass 5-6 som Dora utforskaren!

Fritidshem, f-2, celie Turesson, klassföreståndare F-2, anki Rehnman. Bästa skolkommun 2018 utsedd! Nu när det råder VÄrmebÖLJA vill vi be er att gärna skicka med era barn en vattenflaska men framför allt; försök få dem att klä sig lite svalare! Klass 7-8 kommer att sälja korv och klass 5-6 fika, swish finnes. Stort grattis till klass 5-6 som gick hela vägen i slutantagningen till Retorikmatchen! Första gallringen var, att bland ca 200 sökta skolor låta 32 gå vidare som sen skulle göra detta tal på en minut via Skype, däribland. Mkt smarrigt kan undertecknad, som fick smaka, intyga! Igår åkte klass 9 på klassresa till Polen! Så vänligen kör försiktigt och tack för ert tålamod under den här perioden! Som ni kanske vet har vi haft glädjen de senaste åren att få ta emot en hel del nya elever. Skolan har kristna värderingar men det är absolut inget krav att vara kristen för att gå hos oss, alla är lika välkomna! Nu väntar tv-inspelning i Stockholm den 17 maj, vilket äventyr!

Vi önskar er all tänkbar lycka och tack för den tid vi fått rå om er! Tack till styrelsen som bjöd hela personalgänget på smarrig smörgåstårta. Så många fina uppträden! Vi håller tummarna HÅRT!

Husvagnar helsingborg
Lista hyresvärdar helsingborg
Helsing helsingborg efter jobbet