corren linköping idag dagens ros

att fungera hade han ett skrivbiträde till sin hjälp som också är med den här dagen. Nej, det är förlegat med fasta artilleriplatser. Bild: Anna Bennich Minne från anläggningens stothetstid. Kändes det någonsin som att kriget faktiskt skulle kunna komma? Ansvarig utgivare för : Maria Kustvik, tf nyhetschef för : Nils Gruvebäck, chef för videoredaktionen: Emelie Looyenga, policy. Tidningen Östgöta Correspondenten grundades 1838 av Henrik Bernhard Palmaer. Bild: Anna Bennich På ön fanns sju SK 10 skyddsrum som plomberades när anläggningen stängdes i början av 2000-talet. Valla, västra Linköping, visa alla stadsdelarFavoriterEkkällan LambohovSödra Linköping. Sedan dess har mycket hänt.

DagensRos, corren.se - Nyheter, linköping Östergötland Full fart på Fittans dag Linköping, corren.se - Nyheter, linköping

Här kan du skicka in Insändare - Sidor, corren.se - Nyheter, linköpingcorren linköping idag dagens ros

Pressbyrån öppettider linköping campus
Flyg från linköping till arlanda

Det övergripande målet var förstås att i samverkan med andra marinstridskrafter, arme- och flygförband stoppa fartyg i ett invasionsföretag, säger Lars Hansson. Bild: Anna Bennich Ingen fiende skulle obemärkt kunna invadera Sverige vattenvägen. Det är för lätt att både hitta och slå ut dem med dagens satelliter och informationsteknologi, så idag satsar man mer på rörliga förband. Men det var viktigt att de som var inkallade och försakade familjer och civila arbeten, kände sig motiverade. Bild: Henrik Junhage Det gick åt mycket betong när bunkrarna plomberades. Bergön var en del av invasionsförsvaret av Sverige och ett av tre viktiga fasta kustartilleriförband runt Bråviken. Nej, det tycker jag inte, säger Leif Skantze.

Andrea fried Linköping, Svenska börsen öppettider idag, Linköping bostäder ab,