thailändsk restaurang i uppsala

bra thai- restaurang i, uppsala som vi har glömt och borde lägga med i vår guide. Välj stad: Dagens lunch, serveras.00 -.00, amazing Thai Restaurang på Dragarbrunnsgatan 46, och Vaksalagatan 24 i Uppsala serveras lunchbuffé. Alla i köket är från Thailand, så det är ingen idé att hojta in till dem på svenska om du vill ha extra chili. Kvarterskrog i bästa thai-anda, efter att ha huserat i Fålhagen sedan 1999 är Ahaanthai en av Uppsalas thai-veteraner. Vi hoppas din tid hos oss blir en kul kväll och en skön semester.

Thailändsk restaurang i uppsala
thailändsk restaurang i uppsala

Vi bokar allt överallt! Amazing Thai Vaksalagatan, koh Phangan ser en aning malplacerad ut, då den utsmyckade och närmast turistiga restaurangen tronar bland gamla akademiska byggnader på Övre Slottsgatan, men den som lyckas ta sig förbi den kitschiga fasaden finner fantastisk mat från kockar som kan sin sak. Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Hjalmar Brantingsgatan 23, Fålhagen/Centrum, ginnDee huserar i en källarlokal vid Fyrisån och är för de flesta sinnebilden av en thaikrog. Och rent fantastisk tycker vi! Håll koll på de senaste gourmettrenderna i din stad via våra nyhetsbrev och våra kampanjer via e-post. På den tiden fanns varken Thailändska grönsaker, örter, öl eller kryddor i Svea rike, så vi fick importera själva från Thailand. Relaterade guider: Visa på karta visa på karta, amazing Thai har med två restauranger. Väl värd ett besök. Kaffe och dryck ingår inte i avhämtning.

Recommended by 4 people, it was a very lovely dinner that makes us feel like having a high-quailty meal in Thailand. Här samsas snälla klassiker som pad thai med kryddstarka kokosgrytor och fräscha sallader. Hemkörning, nu finns det möjlighet att beställa hemkörning av vår mat.

Möbelhuset uppsala hemkörning, Zumba actic uppsala,