hyra frack stockholm vasastan

som en stjärna på festen! Ett stenkast från stadsdelens gator finns ett flertal olika parker, häribland Vasaparken. Välkommen till vår kemtvätt i Täby vänd dig till oss om du vill hyra smoking i Stockholm! Vi har ett brett utbud av smokingar, frackar och kostymer och du kommer säkert att hitta något i din smak.

Denna stadsdel var tidigare lantbruksmark men under talet pågick flera byggnadsprojekt som idag har gjort stadsdelen till ett område med många bostäder. Det finns en kopiös mängd av affärer, restauranger och caféer. Det är inte alltid lätt att veta vilken klädsel som passar till olika högtidstillfällen. Det traditionella sättet att bära smoking har varit med gördel och fluga, men nuförtiden är det också populärt att bryta av med väst och kravatt om man känner för det. Och så nyårsfesten förstås! De yttre områdena av Vasastan består av många smålägenheter, varav hälften är bostadsrätter och hälften är hyresrätter. Privatbostäder stockholm stockholm vasastan, vasastan är en stadsdel med lägenheter som är eftertraktat bland många barnfamiljer som vill bo centralt i lägenhet tack vare närheten till city. Ring, kontakta oss här eller kom bara förbi oss i Täby Centrum. Det finns både nybyggda och äldre bostäder i sekelskifteshus. Studier, från Vasastan är det gångavstånd till Handelshögskolan och bussar går direkt till Stockholms Universitet. Andrahandsmarknaden här är stor och populär. På några minuter kan du ta dig till de övriga stadsdelarna i Stokholm, med tunnelbanan eller innerstadsbussarna som ständigt passerar Vasastan.

Under senare år har det också blivit på modet att bära frockcoat vid bröllop och andra stora fester. Det är alltid härligt när det händer något som sätter färg på den grå vardagen. Nästa gång det är dags för en fin fest kommer du till oss och hyr en smoking igen!