betala p stockholm boendeparkering

med vald sluttid. Kan jag ansluta flera fordon till tjänsten? Med Betala P kan du betala för parkering på trafikkontorets gatumark och Stockholm Parkerings ytor och anläggningar direkt i mobilen. Tjänsten fungerar i alla anläggningar förutom i de fem garage som har bomsystem: P-hus Gallerian, P-hus Norra Latin, Högalidsgaraget, P-hus Slussen och Stigbergsgaraget.

Starta Betala P-appen i din telefon. Taxa 5: Omfattar områden utanför närförorterna. För att kunna använda Betala P behöver du registrera ditt betalkort eller PayPal konto.

Nej, tjänsten innebär att du betalar samma parkeringsavgift som i parkeringsautomaten (dock kan kostnad för samtal och internetåtkomst tillkomma beroende på vad man har för typ av abonnemang). Om du saknar lösenord beställer du enkelt ett nytt genom att klicka på lösenord via SMS. Det är dock alltid ditt ansvar att hålla reda på när parkeringstiden går. Du kan betala med konto-, bensin- eller kreditkort. Hur anger jag rätt taxa? Ja, enklast är det att skaffa två olika konton som är kopplade till klubban till omnistor markis samma betalkort och samma bil. Sök efter Betala P i Appstore eller Google Play. Om man uppnår en maxtid på den valda parkeringen kan man inte förlänga parkeringstiden. Tjänsten är förknippad med extra kostnader utöver parkeringsavgiften. Samma områdeskod gäller både för Betala P och EasyPark. Om det på skylten vid infart står Q-Park, Parkman, apcoa eller något annat namn på ett parkeringsbolag kan du inte betala din parkeringsavgift med Betala.

Betala p stockholm boendeparkering
betala p stockholm boendeparkering