koneo uppsala stöd

berusad kvinna nekats köpa alkohol på en restaurang i centrala Tranås. Nytt konstgräs på Bredstorp försenas Lagom till höstsäsongen skulle det nya konstgräsunderlaget på Bredstorps IP vara spelklart. Han gjorde stena line bordershop öppettider sitt livs resa Det känns helt otroligt, säger Viggo Carlsen som nyligen är hemkommen från New York. Succépremiär i Ydre för musikalen Annie Inför en absolut fullsatt Teaterlada i Österbymo gav Ydre Kulturcentrums otroligt välrepeterade teaterensembel (läs gärna Ydre Riskteatern) en helt igenom proffsig föreställning av familjemusikalen Annie! Det stod klart efter måndagskvällens extra sammanträde i kommunfullmäktige. Snattare gjorde våldsamt motstånd Vid.30-tiden har en man snattat varor från en butik på Nygatan.

Välkommen till Tranås-posten - nyheter och annonser förkoneo uppsala stöd

Toppnamnet på Miljöpartiets lista till landstinget (norra delen) Erik Hugander började på måndagsmorgonen sin 5-dagars cykelresa genom Jönköpings län. Det går fortsatt bra för Strömsholmen AB, men beställningarna från världens bilindustrier har minskat. Slopar avgift för gymnasielunch och startar "nattis" på prov Barn- och utbildningsnämnden beslutade att ta bort avgift för skolmåltider för gymnasiet. Långtradare rammade träd och elstolpe - dieselolja fick saneras På tisdagsmorgonen inträffade en singelolycka på Holavedsvägen i Tranås. Brand i centrala Tranås: Sju personer flydde från lägenhet Sent på onsdagskvällen utbröt en brand i en lägenhet på Nygatan i cenrala Tranås. Tranåsbor sämst i länet på att använda cykelhjälm Tranåsborna är dåliga på att använda cykelhjälm. Omfattande klotter Under helgen har det gjorts flera anmälningar om klotter i centrala Tranås.

Buss från eskilstuna till uppsala, Hm uppsala öppning, Apoteksgruppen uppsala, Andra hand uppsala city,

Sovande man försökte stjäla bil Vid.40-tiden på torsdagsmorgonen har en anmälare ringt till polisen och uppgett att en man sitter och sover i förarsätet på en parkerad bil utanför Willys i Tranås. Något hon tycker känns spännande och lite pirrigt. 90 djur fanns inne i ladugården. En man i 20-årsåldern misstänks för att tillverka narkotika i sin lägenhet. Storbråk utanför krog i Tranås - en person svårt misshandlad Natten mot luciadagen var stökig i polisområde Jönköping med mycket fylla och bråk. Vad ska hända med Hätte camping? Tranås-Posten önskar alla en God Jul Vi på Tranås-Posten önskar alla läsare en riktigt God Jul. På torsdagsmorgonen hittades vapnet på en bänk vid järnvägsstationen i Tranås. S-riksdagsman önskar ministersvar om SJ-varslet Riksdagsledamot Heléne Petersson (S) är bedrövad över det storvarsel SJ gått ut med. När han nu passerar 60-årsstrecket är han ännu kvar på sin post. Djurplågeri i Sommen En kanin påträffades död i sin kaninbur i en trädgård i Sommen på måndagen. Omhäktningsförhandling i fallet med misstänkt människorov På torsdagen hölls omhäktningsförhandlingar mot de två män som på sannolika skäl misstänks för människorov.

Previso do Tempo Florianpolis - SC ClicTempo
Mio, lund - Öppettider och kontaktuppgifter
Statistiska centralbyr n (SCB)
Insel Rab Kroatien