lokaler lund att hyra

med spegelvägg och musikanläggning. Även Lunds centrum bjuder på god shopping, flera torg och gator har butikslokaler och Lunds centrum är även hem för en rad trevliga uteserveringar och restauranglokaler. Hitta en perfekt ledig lokal.

Vid Gastelyckan i, lund finns nu möjlighet att hyra. I listan finns en förteckning över lokaler i, lund som går att hyra för kulturevenemang. Här hittar du Taxor och avgifter Kultur. Här hittar du kulturlokaler att.

I, lund finns industrilokaler för Tetra Pak som är kända för pappersförpackningar i hela världen. Hela byggnaden har under det senaste året genomgått en totalrenovering och vi kan nu erbjuda lokaler i skiftande storlek för konferenser, föreläsningar, bröllop, minnesstunder i samband med begravning, möten, sammanträden och konserter. Frontljus samt dim- och färgbart takljus. Gemensam serveringsyta för 20-30 sittande. Detta betyder givetvis inte att det är omöjligt att hitta en ledig lokal i, lund, absolut inte! Kök med spis, ugn, kyl och frys, kaffebryggare och vattenkokare. Man får reda på viktig information om läge, pris och yta och hittar man något av intresse så kontaktar man bara sitt närmaste kontor. Hos oss hittar du lokaler i en mängd olika storlekar och ändamål, vi har allt från mindre kontorshotell till större kontorslokaler. Tolkningsbås med möjlighet att hyra tolkutrustning. Vi nöjer oss inte förrän alla parter är 100 nöjda med avtalet vilket gör oss till ett av landets tryggaste val av fastighetsförmedlare. Lund som kopplar ihop Lunds historiska förbindelser med den industriella ekonomin.

Hyra lägenhet göteborg andrahand, Bredablick förvaltning lund,