marockansk restaurang Göteborg

lilla mysiga marockanska lounge, belägen på innergården. Det gör ni genom hålet i väggen på Oskarsgatan 4 i Göteborg. Ni kan köpa med er vår goda mat ur vår lite udda avhämtningslucka. Menyn uppdateras löpande efter vad de omsorgsfullt utvalda råvarorna inspirerar till. Om oss, vi serverar marockansk mat med traditionella smaker på Fatimas vis, familjerecept ligger till grund för smakerna på vår meny. Kombinationen av dessa fantastiska familjerecept och bra råvaror gör besöket på Fatimas till en smakmässig resa och succé. Gamla familjerecept ligger i grunden för alla smakerna i Fatimas kök. Nå oss på telefonnummer, ring eller sms:a oss. För att göra innehållet personligare, anpassa och mäta annonser och erbjuda en säkrare användarupplevelse använder vi cookies.marockansk restaurang Göteborg

Det här inlägget postades i Göteborg, Nord Afrikanskt Tema, Orientaliskt tema av Fantasydining. Letar du efter Billiga populära marockansk restauranger nära Bamboo Restaurang i Göteborg?

Flygtid göteborg luleå, Akut tandläkare göteborg pris,

Vi erbjuder utöver vår meny en alternativ spännande avsmakningsmeny med ett urval ur Fatimas favoriter. Restaurangen är inte inredd så värst mycket men på nått sätt behövs det inte heller. Till huvudrätt ville vi ha Tagine båda två. Serveras till samtliga i sällskapet. Det blev lammtagine Långkokt lamm som lund hagem knapphullet smaksatts med cirton, saffran och svarta oliver. Hitta HIT: Restaurang Fatima, Oskarsgatan 4, 414 63, Göteborg. På Fatima har vi fokus på närproducerade svenska färskvaror av kvalitet med säsongen som inspiration.