olycka i stockholm

dygn Nu byggs den nya handelsplatsen i Sköndal. Tisdag 20/11 15:51 Patient fick 50 gånger för stark botox i ansiktet Nyheter Preparat förväxlades En stockholmare som skulle få en behandling på en svettklinik fick av misstag botox som var 50 gånger starkare än avsett insprutat i pannan. 21 november.17, Stöld/inbrott, Malung-sälen, det har varit inbrott i flera fritidshus i Smågan. 21 november.34, Mord/dråp, Säffle, en kvinna är anträffad avliden i Säffle. Polisen har hållit ett stort antal förhör och en förundersökning pågår. Nu ska nya grönblå majoriteten utreda en promenadpark längs spåren vid Årstaviken på Södermalm. Det grönblå styret hoppas dra in 85 miljoner extra till stadskassan. En olycka med flera bilar inblandade inträffade på Klarastrandsleden i förmiddags. Tisdag 20/11 15:46 Nu har influensan kommit till Stockholm håll koll på det här Nyheter Landstinget erbjuder gratis vaccination för riskgrupper Nu är influensasäsongen här. Snart är den nya allmänna hissen i Söderort färdig: "Ett ovanligt och avancerat jobb säger byggarna. 1 av 3, foto: laga elektronik, lund Läsarbild, det verkar som att det är tre bilar inblandade, bland annat en mindre lastbil vilket gör att det blir större påverkan.

Vogue italia stockholm fashion week
Nordea kontor stockholm

Men problemet är något som kommunen inte solborgen av vig känner till. Måndag 19/11 14:31 Här har julen redan kommit till Stockholm Nyheter Julen är här. Alby-profil utsedd till en av världens mäktigaste kvinnor. Det gör att räddnings- och bärgningsarbetet blir omfattande, säger Per Fahlström, presstalesman vid Stockholmspolisen. Men filmälskare i Järfälla kan vara lugna de försenade renoveringarna kan snart sätta igång och bion öppna igen. Nyheter Nu riskerar klubbens verksamhet på Södermalm att förintas Beskedet att Zinkensdamms ishall måste rivas slår så hårt mot den lokala konståkningsklubben att den nu riskerar att upplösas. Vi frågade SJ: Är det verkligen rimligt? Måndag 19/11 11:25 Toppchefen i Spånga-Tensta slutar Nyheter Går "efter överenskommelse" Stadsdelsdirektören i Spånga-Tensta, Per Kjellander, har slutat "efter överenskommelse". 21 november.12, Misshandel, Uppsala, man misshandlad och bestulen 22 november.30, Trafikolycka, Haninge.

Men grannarna säger nej. Debatt Styrelsen skriver på debatt om att Stockholm förlorar en viktig ishall Hammarby hockeys barn- och ungdomsverksamhet drabbas hårt av stängningen av ZInkens ishall.

Specialistundersköterska stockholm
Nattklubbar stockholm måndagar