thailands ambassadör stockholm visum

max 90 dagar i taget i Thailand. Man kan stanna i upptill 60 dagar per inresa. Alternativet är att skaffa sig en separat reseförsäkring. Volontärsvisum gäller endast för en inresa. Med ett Volontärsvisum Non-immigrant Visa "Volonteer" kan du stanna i upp till 90 dagar. Turistvisum, turistvisum, gäller för 60 dagar, ansökan görs innan avresa fungerar apple tv med airplay på Thailands ambassad. Ett visum för en inresa (single entry) är giltigt för inresa i 3 månader. Ska du söka visa är det bra att veta en del saker och vad som behövs.

Kostnad på ca 160 SEK. Non-Immigrant Visa, non-Immigrant Visa, 90-dagar: ansökan görs innan avresa på Thailands ambassad (se nedan för adresser). Volontärsvisum Om du vill arbeta som volontär i Thailand, måste du ansöka om volontärsvisum. Betala avgiften via denna sida.

Glöm ine skriva under efter ni printat ut blanketten. Du behöver även: Utdrag från belastningsregistret från Polisen. Praktikvisum Om du vill praktisera i Thailand, måste du ansöka om praktikvisum. Kopia på företagets registreringsbevis. Kopia av ditt pass. För mer information om visum till Thailand hänvisar vi till. Du kan ansöka om visum med en inresa som är giltig i 90 dagar eller visum med flera inresor som är giltig i.