postnummer lunds sjukhus

Lund eller Malmö! Har du frågor, idéer eller önskemål om att samarbeta med oss? Visa Tyck till om sidan. Besöksadress: Stora Algatan 4, Lund. Kontakta oss för mer information. Alla postnummer i intervallet högsta/lägsta behöver inte finnas eller ligga inom aktuellt område. Du kan även skicka in en remiss som du har skrivit själv, en så kallad egenremiss. E-tjänster, med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt.postnummer lunds sjukhus

Lund och bedriver h gspecialiserad v rd f r hela Sk ne och S dra.
Barn p sjukhus, visa.

Om du är nåbar på telefon kan du även besöka sjukhusets café och restaurang, men vi ber dig att inte lämna sjukhusområdet förrän allt är klart. Sektionen Forskning, samverkan och innovation, telefon:, e-post: samverkan at lu dot.

Vi beklagar att du måste genomgå detta, men vi ber dig om fem sekunder för att fylla i den här captchan sedan kan du fortsätta. Har du frågor om studier eller livet som student? Registraturen har öppet vardagar.0012.00. Svarspost/Frisvar, andra stockholmshem årstafältet postorter i Lund kommun. Universitetets kontaktuppgifter, universitetets telefonväxel är normalt öppen vardagar.0016.30. Hör av dig, så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person inom universitetet: Ulla Boström Hjorth, samverkansansvarig för Lunds universitet. Det kan vi till exempel få genom att en läkare på din vårdcentral skriver en remiss till oss. Ta gärna med något att äta och dricka, eftersom det kan bli en del väntan. Till administrativa postadresser/postnummer räknas: Storkunder med eget postnummer, postala enheter, postterminaler, regionkontor.m, tävlingspost. Förlossning, för råd om vård - ring, om att söka vård, när din vårdcentral är stängd.

Klosterkyrkan, Lunds organ, Malmö allmänna sjukhus ortopeden,