hyra lägenhet stockholm företag

JM att bygga hyresrätter, studentbostäder och seniorlägenheter i Stockholm. Hefab planerar därutöver för nyproduktion av cirka 300 hyreslägenheter i Stockholm. För bostadsrätter är hyran mindre reglerad och Hyresnämnden kan enbart be hyresvärden sänka hyran framåt i tiden. Hyra ut lägenhet i andra hand. Stockholm kan bli din stad, stockholm är en stad som under lång tid lockat många nya invånare och tyvärr så byggs inte nya lägenheter i samma takt som nya människor ansluter sig till staden. Önskar hyra, visar 5 av 47, visa alla. Hos oss hittar du lägenheter, rum och en del villor och radhus.

Stockholmshem har såväl hyresrätter som studentbostäder i det egna beståndet. Sökes: Första- andrahand 25 m: Första- andrahand 2 rum Maxhyra 14000. Einar Mattsson, einar Mattson är en långsiktig och växande fastighetsägare i Stockholm som förvaltar 5 250 hyresrätter. Vi har seriösa medlemar som regelbundet besöker oss för att hitta en lämplig lägenhet, rum eller villa. StockholmGöteborgMalmö Stockholms länVästra Hitta företagsbostad, hitta privatbostad, företagslägenheter i toppklass på sköna Lidingö, läs mer. En annan tjänst är Bostaddirekt, ett alternativ som inte sällan blir lite dyrare men som ändå kan vara värt att hålla ett öga. Willhem Rikstäckande hyresvärden Willhem förvaltar 2 800 hyreslägenheter i Stockholm. I beståndet finns även seniorlägenheter som kan ansökas av dig som fyllt 55 år och som saknar hemmavarande barn.

JM söker just nu flera hyresgäster till nyproducerade hyreslägenheter. Att bli medlem är enkelt och relativt billigt. Folksam Fastigheter, folksam Fastigheter förvaltar lägenheter i park inn uppsala Stockholms innerstad och är en långsiktig hyresvärd. Befintliga hyresgäster har möjlighet att genomföra interna lägenhetsbyten. Se den här texten som din övergripande guide för att hitta ditt drömboende att hyra i Stockholm.

Billiga resor stockholm-paris
Starta eget bidrag stockholm