restaurang räkan stockholm recension

kan rädda Räkan, för en räddningsinsats är vad som krävs om det här ska bli mer än en kort sejour, är att lyfta in de mer prisvärda rätter som serveras övriga tider även på à la carten som gäller kvällstid. Eller varför inte avrunda veckan med ostron och söndagsbubbel? Dagtid kan du äta lunch i samma stuk och avrunda med dessert.

I vår fiskrestaurang följer den goda traditionen att alltid servera färsk fångst från de västsvenska fisketrålarna.
I vår E-Saluhall kan du beställa dina favoriter av färsk fisk och skaldjur.
Restaurang Räkan, Stockholm: Se 368 objektiva omdömen av Restaurang Räkan, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer208 av 3 053 restauranger i Stockholm.

"Den båtvibb den luftiga lokalen på Vasagatan utstrålar är av typen fabriksny Finlandsfärja. Vi hade en hemsk expérience i rakan restaurang med tanke på att det var Spécial tillfälle Marits är verkligen disipointing kväll maten under genomsnittet service mycket dålig. Räkan hör till den trevligaste vi har mött i Stockholm. Detta förstår jag inte!". Skaldjuren är bättre, men inte bra vilket är det minsta man kan kräva när kilopriset på räkor ligger över tusen kronor. Vi ses definitivt snart igen. Bra viner och trevlig personal! Avståndet till ställen som.A.R, Fjäderholmarnas krog magasin och Den gamle och havet helt enkelt för stort. Enda negativa är att de inte finns kvar i Göteborg längre. Tror även att andra rätter.

Stockholm falund, Zara stockholm öppettider 1 maj,