hyra lokal stockholm södermalm

en uteservering om 100 sittplatser. Stor påkostad krog med unikt köpa växter malmö mycket centralt läge i Uppsala Detta krogkoncept / varumärke skall flytta inom staden, varför rörelsenamn och delar av inventarier ej ingår i denna överlåtelse. De finns två typer av kakor, temporära och permanenta. Medlemskap, för att bli medlem hos Åsö Föreningsråd behöver vi få en ansökan av er som ni finner här.

Skidåkning stockholm city
Köksutställning stockholm

Lämpar sig också som möteslokal var man ska delas in i små grupper eller ha utrymme att röra sig. Åsö Föreningsråd driver samlingslokalen Pumpan som ligger vid Färgargårdstorget (Norra Hammarbyhamnen, Södermalm). Som föreläsningssal rymmer den 40 personer i bio-sittning. Den är 37 kvadrat och tar max 40 personer bio-sittning. I huset, som ligger på vackra kulturmärkta Fjällgatan på Södermalm, har vi tre ljusa och fina lokaler med trägolv som kan användas till allt från yoga, tai chi och meditation till konferenser och möten. Den är 64 kvadrat och tar max 70 personer bio-sittning. Hyr på Pumpan, lämpligt för bröllop, födelsedagar, sammanträde/konferens, gympa, yoga, dans. Många av dessa är nöjda malmö v aik fotboll head to head återkommande gäster. Områden: Enskede/Gubbängen, lidingö, tullinge, farsta.

Vi på Komfast hjälper företag att hitta rätt lokal och att finna passande hyresgäster till fastighetsägare.
Genom bred kompetens och.
På Hälsans Hus Stockholm hyr vi ut konferenslokaler centralt beläget på Södermalm med en fantastisk utsikt över vattnet.
Hälsans Hus är något för.
Den här webbplatsen behöver lagra så kallade kakor (cookies) på din dator för att fungera.