billiga hotell i göteborg nära liseberg

vid Heden och. TV Internet Vi erbjuder 18 st TV-kanaler. Träningsbiljett finns att köpa i receptionen och inkluderar även entré till Valhallabadet. Innergårdar, våra tre innergårdar finns till för våra gäster. Rumservice, vi erbjuder rumsservice - för meny och tider se Rumspärmen på ditt rum. I våra lokaler har vi rum för alla sorters möten, oavsett om ni kommer hit för att kickstarta ett nytt verksamhetsår eller bara vill ha ett par timmars välbehövligt miljöombyte. Bagagevagnar finns att låna, fråga receptionen. Naturligtvis har vi särskilda fördelar av att tillhöra Lisebergsfamiljen. För förvaring av värdesaker finns det safetyboxar i alla rum.

Hotell i Göteborg Nära Liseberg - Boka Med Lägsta Pris Här De 6 bästa hotellen nära Liseberg, Göteborg, SVE 91 hotell nära Liseberg Hotell nära Liseberg i Göteborg Scandic Hotels Hotell nära Liseberg, Göteborg «

Scandic Mölndal och, scandic Backadal som även erbjuder goda parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. . Det finns även möjlighet att låsa in värdesaker i receptionen. Vill ni bo på ett extra familjevänligt hotell så rekommenderar. Extra TV för barnen i våra loftrum och uttag i TV:n till medhavda portabla TV-spel. Hoppa till innehållet, boende, flyg, hyrbilar, flygtaxi. Pysselblad och kritor, barnmeny i restaurangen och glass till efterrätt (alt glassbuffé sommartid). Strykbräda och strykjärn finns i ditt hotellrum. Du behöver inte gå längre än till vår egen restaurang för att äta förstklassig mat. Utcheckning sker senast.00. Las mer om vart miljoarbete under.