lunds universitet företagsekonomi grundkurs

helsingborg ifk norrköping arbetslivserfarenhet,.lunds universitet företagsekonomi grundkurs

Du kan hj lpa. Vill du veta vad l nen r i de olika branscherna eller f rbereda dig inf r en anst llningsintervju? Vad tj nar dina kollegor? V rt L neindex ger.

Industridesign lunds universitet, Juridik lunds universitet antagningsstatistik, Eric Lundström kub, Examensordning lunds universitet,

Något som jag tror grundar sig i en önskan att lära mig nya saker och att jag många gånger kunnat fördjupa mig i de områden jag varit intresserad av, som till exempel inom momsen och i affärssystem. Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Ekonomiansvarig, det administrativa, projektsamordnare, fikahandlaren" 14 års arbetslivserfarenhet,. Har en Ekonomi- kandidatexamen från Linköpings Universitet. Få jobb via e-post, registrera ditt cv och bli headhuntad. Per månad Effektiv Prestigelös Problemlösare Strukturerat Civilingenjör/Civilekonom som Controller Civilingenjör och Civilekonom, M 43 år, Skåne län, cv-id: 67019 Jag en Civilingenjörsexamen från Maskinteknik i Lund, inriktning produktionssystem och en Civilekonomexamen från Lunds Universitet. Innan jag utbildade mig inom ekonomi har jag under flera år arbetat som receptionschef och haft personalansvar. Som controller har jag arbetat med ekonomisk planering, budget, uppföljning, rapporter och analys av verksamheter, Jag var också ekonomistöd, och gav service, rådgivning, utbildning och analyser åt verksamhetsansvariga. Lätt för att samarbeta och komma in i nya system och rutiner. In previous roles I have worked with profit forecasts and analyses, including, for example, ROI and deviation analyses.

In my current role, my primary task is to lead the budget work. Mvh, Susanne 15 års arbetslivserfarenhet, 1 års ledarerfarenheter,.

Logga in vid Lunds universitet
Apoteket lunds lasarett
Juristprogrammet stockholms universitet antagningspoäng