köra lamborghini helsingborg

har sedan starten haft Lamborghiniupplevelser i sitt breda sortiment. Provkör en Ferrari eller, lamborghini du också! Det är inte för inte som detta är en av de bilarna som miljonärerna väljer att köra runt i, den ger verkligen något till föraren och passagerarna som ingen annan bil kan göra. Få saker är så romantiska som att sätta sig bakom ratten på en kraftfull sportsbil och susa iväg.köra lamborghini helsingborg

Känn adrenalinet rusa genom kroppen medan du trampar gasen i botten bakom ratten. Lamborghini är utan tvekan en utav världens mest omtalade bilar och nu har du chansen att köra den!

Tryck på startknappen och känn hur motorn frustar igång. Pris att hyra en Lamborghini hos Upplevelsepresent: Från 995 kronor Lamborghinis att hyra: Lamborghini Gallardo SE Lamborghini Gallardo LP 560-4 Orter: Stockholm Göteborg Malmö Linköping Anderstorp. Kö r en Lamborghini och upplev hur det italiensk odjuret trotsar lagarna för vad som är näst intill omöjligt på vägarna. September Ferrari Lamborghini. Vare sig man bara bokar in ett provåk runt landsvägarna, eller hyr den för den mest fantastiska helg man någonsin haft, så kommer man helt säkert inte att ångra sig. Välj mellan en kort åktur eller att hyra en under en hel dag. Bär vanliga och sköna kläder och skor utan hög klack. Du kan antingen åka med som passagerare eller ta tjuren vid hornen och sätta dig bakom ratten på en äkta Lamborghini Gallardo för att känna kraften från den stora V10 bakom ryggen.