forskarutbildning handelshögskolan göteborg

och ett antal gemensamma administrativa funktioner. Sök lediga jobb på Göteborgs universitet. Mer information om utbildning på forskarnivå. Utbildning på forskarnivå omfattar motsvarade fyra års heltidsstudier (240 poäng) och leder till en doktorsexamen. Forskarutbildningen är en viktig del i universitetets uppdrag och ansvar, och som doktorand bidrar du till en betydelsefull del av forskningen vid Göteborgs universitet. Fristående kurs i statistik kan leda till en filosofie kandidatexamen.

Forskarutbildningen best r av en kursdel och ett avhandlingsarbete. Juridiska institutionen erbjuder forskarutbildning med slutm let juris doktorsexamen eller juris licentiatexamen i sju forskarutbildnings mnen: r ttsvetenskap, offentlig r tt, civilr tt, straffr tt, internationell r tt, processr tt och finansr. Studierektor Max Lyles, Postadress. Handelsh gskolan vid, g teborgs. G teborgs universitet har en decentraliserad struktur vilket g r att Handelsh gskolan har eget ansvar f r personal och ekonomi samt verksamhetens kvalitet och utveckling.

Inredningsbutiker göteborg nordstan, Best western vattnet göteborg frukost,

Det finns även möjlighet att avlägga licentiatexamen efter 120 högskolepoäng (två år). Stipendier och bidrag, hitta aktuella stipendier och bidrag, rektor Eva Wibergs blogg. Det finns även möjlighet att avsluta utbildningen med en licentiatexamen motsvarande två års heltidsstudier (120 poäng). Den dagliga verksamheten leds av dekanus Per Cramér, kallad rektor, en prorektor samt en vicerektor. Universitetets sidor för antagna doktorander med information om samarbetsavtal, doktorandregler och stipendielänkar. Annonsportal, hitta studenter för praktik och exjobb. Kandidatprogram, du kan välja nationalekonomi som huvudämne i något av följande kandidatprogram på Handelshögskolan: På Statsvetenskapliga institutionen: Masterprogram, har du en kandidatexamen i nationalekonomi och vill fortsätta på avancerad nivå kan du välja bland flera masterprogram. Utbildningen av nya forskare är central i Handelshögskolans verksamhet.