små advokatbyråer stockholm

genom att välja ett rättsområde till höger. I år går utmärkelsen till. Mer om familjerätt, från Bloggen. Vare sig du vill skriva äktenskapsförord, förvärva en fastighet, hjälp med ett avtal eller behöver en offentlig försvarare så finns alla advokater i Stockholm listade. Här är de tre bästa advokatbyråerna i varje kategori: Advokatbyråer 8-24 mkr 1 Kastell Advokatbyrå 2 MarLaw 3 Time Advokatbyrå, advokatbyråer 25-99 mkr 1 Moll Wendén 2 Lindskog Malmström 3 Danowsky Partners, advokatbyråer 100-199 mkr 1 Baker McKenzie 2 Magnusson 3 Hamilton.

små advokatbyråer stockholmsmå advokatbyråer stockholm

Hos Advokat Stockholm hittar du enkelt och smidigt advokater i Stockholmsområdet.
Vi anlitas även av andra advokatbyråer för att bidra med spetskompetens i större projekt.
Wollsén Albinsson Advokatbyrå KB Kungsgatan 37, 8 tr 111 56 Stockholm Telefon: 46 (0).
På Advokat 24 kan Du söka och få tips om en lämplig advokat för just Ditt ärende.
Snabbt att det är möjligt att anlita såväl en jurist som en advokat och att det finns såväl juristbyråer som advokatbyråer.

De är Sveriges 5 mest moderna advokatbyråer. Som klient hos oss får Du hjälp av erfarna advokater som är delaktiga genom hela ärendet vilket säkerställer ett högkvalitativt och effektivt genomförande av uppdraget. Vi tror att det i många fall leder till en bättre och mer välgenomtänkt slutprodukt och dessutom är det trevligare att arbeta. Vi har en stor branschkunskap och lång erfarenhet av att hantera allt ifrån de mest komplicerade entreprenadtvisterna och entreprenadavtalen till mindre småhusentreprenader. Inom miljörätt kan det även vara aktuellt med en jurist eller advokat då det kan uppstå ganska allvarliga tvister som har med uppsläpp att göra men även lokalisering av nya lokaler och rätt att skövla vissa delar av skogar och exploatera nya grönområden. Vi anlitas även av andra advokatbyråer för att bidra med spetskompetens i större projekt. Det finns även jurister inom fastighetsrätt, något som kan vara aktuellt om det är så att man som privatperson hamnat i en tvist med den bostadsrättsförening eller hyresvärd som man bor hos. Vi hjälper även företag vars anställda har blivit utsatta för brott. Din karriär hos oss. Moll Wendén tar hem förstaplatsen bland byråer med en omsättning upp till 100 miljoner medan.