besikta bilen pris lund

trygga på våra vägar. Besikta bilprovning För din egen säkerhets skull! Dessutom får du Besiktas reflexväst och första hjälpen-väska på köpet bra att ha i bilen eller på utflykten om olyckan jönköpings golfklubb lunch är framme! Extra bromsprov Mot uppvisande av stämplat komplettprotokoll får du vid valfritt tillfälle göra ett extra bromsprov. Dagens regler för kontrollbesiktning täcker det mesta, men inte allt. Vi kontrollerar att ditt fordons bromsvätska inte innehåller för mycket vatten, vilket försämrar vätskans egenskaper och fordonets bromsförmåga. Kontrollerna gör vi för din egen säkerhets skull och den påverkar inte besiktningsresultatet. Vi kontrollerar om din bil har rätt glykolblandning. Utökad däckkontroll, på ett separat protokoll noterar vi mönsterdjup och däcktryck.

Besikta bilen pris lund
besikta bilen pris lund

Är du redan medlem i Motormännen? Säkerhetssystem som antisladdsystem, antispinnsystem och eventuella bromshjälpsystem gås igenom. Inför semesterresan kan det vara bra att veta att bromsarna är i ordning och fungerar som de ska. Du möter en del av dem dagligen, på väg till jobbet eller när du ska hämta eller lämna barnen någonstans. Förutom elektroniksystemen* och däcken gör vi också extra kontroller av bromsvätskan, kylvätskan och motoroljan alla viktiga för både ekonomi och driftsäkerhet. Krockskydd Extrakontroll av de elektroniska säkerhetssystemen kopplade till bilens krockskydd. Bilar fulla med barn och vuxna. Utökad information om din bil, du får information och råd om ditt fordon och dess skick, för att hjälpa dig till ett tryggt och ekonomiskt bilägande.

Boka bilbesiktning från 399 kr direkt online, via telefon eller sväng förbi på drop-in! Motorelektronik* Vi kontrollerar givare och sensorer som reglerar och övervakar motorns prestanda vilket kan påverka fordonets bränsleförbrukning och motorns slitage.

Biograf lunds sf
Hälsans hus mårtenstorget 6 lund