kursverksamheten lunds universitet

finns bilder, adresser, kommentarer och en karta med aktiviter: nålar till alla platserna. Tävlingen gick sedan ut på att mejla att man lyckats odla den den högsta solrosen. Det var två intensiva och innehållsrika dagar som tog sin utgångspunkt i hur vi ska skapa de fysiska förutsättningarna och en mental miljö för att maximera idéer för att sedan övergå i problemanalys, urval, utveckling och konceptualisering av idéerna. Om man inte är uppvuxen i det svenska samhället är det svårt att förstå de värderingar och den historia som ligger bakom den svenska skolan. Så föddes Playing for change.

Men den drivande kraften i en sådan spiral är alltid de anställda genom fantastiska insatser från alla anställda inom Folkuniversitetet Syd, lärare och coacher, så väl som administrativ personal och ledning, har vi nu alltså befunnit oss i den positiva spiralen ett antal. Året 2013 har återigen dessutom varit ett ekonomiskt framgångsrikt år för FU-Syd vilket ger oss möjlighet att också fortsatt satsa på utveckling. Projektledaren Modou Joof menar att det är ett fredsprojekt som förenar människor. Därför kommer vi under 2014 att arbeta utifrån den varumärkesplattform som alla fem stiftelser inom Folkuniversitetet hjälpts åt med att ta fram. Intäkterna bidrar till att etablera en musik- och kulturskola i Gambia. Det kvalitativa arbetet inom studieservice samt samarbetet med unga.

Förpackningslogistik lunds universitet, Lunds universitet utlandsstudier,

Närmare 30 musikgrupper framträdde under två dagar både för en yngre och en äldre publik. 2011 har präglats av många spännande samarbeten. Möjligen känner man till vad ett studieförbund är, men ännu friluftsfrämjandet uppsala kanot troligare vad en studiecirkel är för något, eftersom detta är något många har konkreta erfarenheter. Vi hade bra med publik och uppmärksammades både i lokalpress och radio, berättar Lisa. Vi lärde oss om konstnärer, lyssnade på musik och åt gouda ostar. Bakgrund, uppväxt och utbildningsnivå påverkar självklart hur man diskuterar eller ställer sig till begreppet. Fantastiskt roligt att återse alla. Det är ofta berättelser som berör starkt.

Vetenskap för alla - Möt hjärnforskaren Jenny Nyberg i vår nya forskarfilm.
Geula Viola Lesén is with Violeta Blazevska at Kursverksamheten Vid Lunds Universitet.
En kurs är ofta början på något nytt.
Nya insikter som föder nya tankar.
Idéer och inte minst nya möten.

Familjens jurist jenny lundström, Sophia lundström jönköping, Sf lunds bioprogram,