apotek lund kristiansand

intenst i 48 timer. Inneholder Vitamin A ester og peptider. Foudantion og anti-age i ett! Til fuktfattig hud med 97 naturlige ingredienser. Helgetilbud vi gir deg 30 på Europas bestselgende hudpleiemerke til de minste : mustela er en komplett serie med milde og trygge hverdagsprodukter for stell og vask av de små. Serien består blant annet av flere ulike fotkremer, fotdeo og salt til fotbad Hvis du kjøper 2 eller flere produkter får du 50 rabatt (tilbudet gjelder.o.m. Apotek 1, myte eller fakta? Serien består av 4 produkter: dagkrem til normal hud, dagkrem til tørr hud, nattkrem og øyekrem. #aloevera #apotek1lund #apotek1, denne helga har vi 30 på Nuxe Men! Har du prøvd alt av leppepleie?apotek lund kristiansand

Møt engasjerte og blide ansatte med god fagkunnskap som gir deg helsetips og rådgivning for en bedre livskvalitet. Har kontaktopplysninger og åpningstider til alle apotek i Kristiansand.

Mai har vi 30 rabatt #daxxin #sjampo #balsam #hårpleie #apotek1 #apotek1lund CCS fotpleie Apotek1 har fått en ny fotpleieserie inn i sortimentet! 1 gang i uka. Kom innom og bli kjent med PHysiolift #hudpleieapotek #apotek1lund #hudenhuskeralt #hudpleie #antiage #avene #physiolift #skincare #sensitivhud Toneskipa Den nye håndkremen fra Cosmica får du hos oss Tips på bloggen til gode kremer som ikke klisser! Den pleier både hånd og neglene med kokosnøtt og avokadoolje som gir rikelig med næring.

Akkurat nå får du hos oss en dobbelpakk til utrolige 129. Nå har vi 2 for 1 på alle Zendium-tannkremer, vi spanderer den rimeligste! Dagkremen til tørr hud er ekstra beriket med sheasmør og bivoks. La virke i 20 minutter. Daxxin sjampo: Reduserer flass Virker mot irritasjon i hodebunnen Inneholder den aktive ingrediensen Piroctone olamine som virker hemmende på bakterie- og soppdannelse i hodebunnen og skaper en naturlig balanse mellom disse Gir fukt og pleie for et friskt, glansfullt og mykt hår Kan brukes hver. Nå har vi 40 kundeklubbtilbud. Collagen eye film øyemaske må ikke brukes hver dag men kan gjøres feks.