laura lundsgaard instagram

når jeg ud til flest mulige? Ens billeder bliver små og din instagram som helhed virker underlig, da billederne på ingen måde hænger sammen. Ikke selfies ved siden af hinanden eller over hinanden, det skaber for det meste dårlig dynamik når man klikker forbi profilen. Farver fungerer rigtig fint.

Laura lundsgaard instagram
laura lundsgaard instagram

I en periode var jeg meget afholdende omkring hvor meget man måtte poste på insta og svor til at man kun kunne tillade sig at smide noget op én gang om dagen. Især ikke når alle dine likes er fra random udenlandske profiler der ikke har et enkelt billede slået. Facetune endnu en app hvor man kan udglatte sin hud og give sig selv nøjeren shiny eyes. Skal jeg overhovedet bruge filter? Repost kan være i orden, men ét billede kan max repostes én gang. Mad trækker afsindigt mange likes, hvis man får det til at se lækkert og uimodståeligt. Skab luft og plads mellem billederne af dig selv og dine venner, veninder, familie, kæreste, hund, kat etc. Husk på at vær kritisk overfor de ting du ser på nettet og se mulighederne fremfor problemerne i de sociale medier. Jeg tror det har noget at gøre med, at vi alle sammen har et svagt punkt for lækre retter og søde sager og når man scroller ned over en lækker burger eller en pose bland-selv slik kan maven slet ikke lade være med at tvinge. Hvilket filter skal jeg bruge?

Ordet vi leder efter er micro celebrity. Købte likes er meget gennemskuelige. Laura (Visited 16 times, 1 visits today). Men hvordan laver man en god profil? #selfie #me #girl #instalife #dinmor, at navigere rundt på et af de mest populære medier i nyere tid er ikke altid lige til. Min mandag kan være lige så kedelig som alle andres, men jeg tror på at det handler om hvad man fokuserer på, hvilket især er vigtigt for et medie som instagram: fokus.