stockholm aktiviteter bokning

kursen automatiskt. Då inloggningen i aktivitetsbokningen är personlig kan du inte boka aktiviteter som överlappar varandra, därför är det lämpligt att varje användare har en egen inloggning. Mer information om kamper och priser finns. KÖplats, en köplats innebär att du kan få en ordinarie plats om avbokningar sker i en grupp som är fullbokad. Nu kör vi igång Stockholms nya inomhuscenter Segway Center Stockholm i SMC Gokarts lokaler i Magasin 7, Frihamnen! . Får du förhinder ber vi dig omgående avboka din plats via Mina bokningar, dock senast 60 min före passets start. Vi har café och kan även ordna catering med mat och dryck som serveras i våra lokaler eller boka upp er på en av Stockholms restauranger. Pilotsatsningen med sänkta priser i simskolan är riktad mot barn i Stockholms stad, pilotsatsningen genomförs under 2018.

Bokning, för att kunna boka en simskola eller annan kurs behöver du Bank-ID eller besöka receptionen i någon av Stockholms stads sim- och idrottshallar och legitimera dig. Utmana dina vänner, familj eller kollegor på en 3- eller 5-kamp på Tolv Stockholm! Och vi har den enda inomhushallen för officiell Segway Polo en sport du måste prova hos oss! För bokning med klippkort gäller att flera personer kan dela på ett klippkort. Gruppträningsklasserna är bokningsbara åtta dagar före start och du kan ha högst fem aktiva bokningar samtidigt. Pris och bokning, samtliga aktiviteter bokas via ett telefonnummer 46 (0), eller mail till. I lokalerna finns även gokartbana där vi nu har tagit fram några ytterligare grenar som Segway stafett runt banan. Avbokning och återbetalning ska ske senast fem dagar före kursstart, efter det sker återbetalning endast mot uppvisat läkarintyg för de lektioner som återstår efter läkarintygets datering. Kom och prova nåt som är en garanterat helt ny upplevelse!

Ikea stockholm brickbord, Drottning blanka gymnasium stockholm antagningspoäng, Libanesisk mat stockholm söder, Campingplats i stockholm,