turkisk restaurang Göteborg

och avvaktar. Fler fördelar med att vaxa bort håret är att hårstråets hela rot försvinner med vaxet och på så vis kommer färre och färre hårstrån växa tillbaka. Detta undviks lättast genom att torrborsta huden efteråt eller peela huden regelbundet. Vaxning är en ganska smärtsam hårborttagningsmetod men ger ett långvarigt och hållbart resultat i upp till fyra veckor. Fredag: A- kolgrillad ryggbiff MED pommes OCH bearnaisesÅS. Tyvärr är vax i burk en väldigt kladdig procedur och innebär mer arbete än vid färdigköpta remsor. D- kebab pizza MED FÄrska GRÖnsaker OCH mildsÅS. Ofta återstår en del hårstrån trots att man varit duktig och ryckt på rätt sätt.

Restaurang Taras Göteborg Välkommen till Restaurang Tarasturkisk restaurang Göteborgturkisk restaurang Göteborg

Här kan du avnjuta. I vår nyrenoverade restaurang serverar vi turkisk mat i olika former, bland annat turkiska pizzor och olika turkiska delikatesser. Varmt VÄlkomna till restaurang divan Vi är en turkisk/orientalisk restaurang belägen på Wieselgrensplatsen Hisingen.

Detta för att håren inte kan ideella organisationer uppsala vara för korta, eftersom de då inte fastnar på vaxremsan. Efter detta applicerar man ett vaxpapper och trycker fast det med samma metod som de färdiga vaxremsorna. Det är alltså aldrig samma hårstrån som försvinner när man vaxar benen. B- kolgrillad LAX MED kokt potatis OCH remouladsÅS. Ett alternativ till färdiga vaxremsor är vax i en burk som blir flytande när man värmer burken i ett hett vattenbad. Vaxet måste nå en önskvärd temperatur och efter det smetas vaxet ut på området som ska rensas från hår. På så vis aktiveras det kalla vaxet som sitter fast på remsorna.