privata gynmottagning göteborg

bl a erbjuder rådgivning om preventivmedel, uppföljning och behandling av cellförändringar och dagkirurgi. Vi har även lång erfarenhet av förlossningsvård. Vi är med hela vägen, ni har en personlig barnmorska som följer er under hela graviditeten och första tiden efter förlossningen. Barnmorskehuset erbjuder individuell mödrahälsovård under graviditeten och efter förlossningen på dina villkor. Hos oss får du tid och du träffar i princip alltid samma läkare. Vi har god samverkan och ett gott samarbete med kvinnokliniken/SU. Vi ansvarar också för utredningsfasen vid IVF-behandling hos vårt systerföretag.

privata gynmottagning göteborgprivata gynmottagning göteborg

Läs mer om Gynekolog. Välj plats : Östra. Visar 1 - 20 av totalt 40 mottagningar. Göteborg finns det 18 gynekologer som driver privat verksamhet och många av dessa gynekologer har lång erfarenhet av gynekologi. Ofta kan det vara svårt att hitta den gynekolog som man trivs bäst med.

Kontrollera med din arbetsgivare. Skip to content, varför välja oss? Om det krävs en betalningsförbindelse, ska du se till att du har fått den innan datumet för det planerade besöket/operationen. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och de flesta försäkringsbolagen för dig som har en vårdförsäkring. IVF-behandling, donatorinsemination och äggfrysning. Mottagningen har funnits debaser slussen, stockholm i 25 år och har ett mycket gott rykte vilket gör att vi även har patienter som kommer till oss från grannlänen. Vi erbjuder även 3D och 4D ultraljud. Läkare, specialist i Obstetrik och Gynekologi. Nordic IVF, som förutom, iVF-behandling och donatorinsemination även erbjuder äggfrysning genom, nordic Egg Bank.