buss mellan uppsala och märsta

på natten och en bit efter midnatt. Tåget stannar i Knivsta och på alla pendeltågstationer längs sträckan, uppsala, stockholm C Älvsjö.buss mellan uppsala och märsta

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Märsta och Uppsala.
Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel.
Buss, tåg och flyg, buss.
UL ansvarar för stadsbussar och regionbussar.

Buss eller tåg till från Arlanda flygplats jordenrunt Buss, båt och tåg - Upplands Väsby Giants activate Melancon, place Gomez on disabled Sjukvårdsupplysningen, lättförståelig information om sjukvård och tandvård Flygresor - j mf r och s k billiga flyg

Priset gäller vid onlineköp (dyrare på fin utsikt stockholm bussen). Uppsala till Arlanda på bara 18 minuter. För att resa söder om Arlanda behöver du en SL-biljett. Med SL-pendeln tar du dig till exempel från. Med UL periodkort gratis till Arlanda, men passageavgift för Arlanda (120 kr) tillkommer. Utan periodkort, kostar det tre kuponger passageavgift. SL-pendeln körs i halvtimmestrafik under dagar och kvällar och fortsätter ända till Södertälje. SL med pendeltåg och buss 0-31 kr och 65 minuters restid. Om du däremot inte har periodkort, är det tre zoner och 69 kronor med reskassan för vuxen (42 kr för ungdom). Från Centralen till Märsta med pendeltåg J36 (tar 38 minuter).

Se busstidtabeller, biljettpriser och linjekartor. Där kan du också läsa om hur du köper biljetter. Stockholm-, uppsala 1 Jun.